Kuchyně
Kuchyně
Obývací pokoj
Obývací pokoj
Kuchyně
Obývací pokoj
Ložnice
Koupelna
Koupelna

 

rodinný dům -  hrachovec

  • rekonstrukce bytu v přízemí v dovugeneračním rodinném domě. Původní nevyhovující funkční členění bylo změněno a obývací pokoj nahradil průchozí ložnici, která původně navazovala na  kuchyni. Po úpravách je kuchyně propojena s obývacím pokojem přes rozšířený otvor původních dveří. Dveře průchozí mezi obývacím pokojem a ložnicí byly zazděny a nika byla využita pro umístění televize a vestavěných polic. Součástí polic je také nasvětlení bodovkami pro vytvoření intimního osvětlení. Nově je také řešen přístup do koupelny (původně z kuchyně, nyní z chodby). Otvor po původních dveřích je opět využit jako vestavěná police. Při realizaci se výrazně zapojili sami majitelé a jen s drobnými radami se dosáhlo bytu řešeného takříkajíc na míru.

 

  • dispoziční řešení, materiály  a úpravy řešeny na místě s investory
  • realizace 2009
  • investiční náklady :  650 tis. kč