půdorys
kuchyňská linka

byt - bystřice pod hostýnem

  • projekt řeší byt s dispozicí 3+1 v starším činžovním domě. Zadání bylo vytvořit s minimem stavebních zásahů vzdušný a moderní byt. Rozšířením kuchyňské linky vznikla komfortní pracovní plocha a uchyně je řešena jako součást obývacího pokoje se kterým je propojena velkým průchodem. Pocitu propojení prostoru je dosaženo také použitím dřevěné podlahy plynule propojující kuchyni s obývacím pokojem. Výrazným prvkem je také vytvoření druhého tlumeného osvětlení nástěnnými bodovkami a velké knihovny přes celou kratší stěnu pokoje. Nově byla řešena také koupelna, kde byl k mini vaně přistavěn sprchový kout.

 

  • projekt interiéru obsahuje jednoduché schémata zařízení bytu a výběr doporučených materiálů podlahy a dlažeb + návrh kuchyně.
  • realizace 2008
  • investiční náklady :  450. tis. kč